Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tottenham uppgavs förbereda jättebud - nu förlänger talangen med konkurrent

Sillybloggen

Tottenham uppgavs i januari förbereda ett bud på 50 miljoner pund, drygt 590 miljoner kronor på Bournemouths mittfältssuccé David Brooks, 21, då Spurs-tränaren Mauricio Pochettino skulle vara imponerad av talangens framfart. Men nu kan det möjligen bli dyrare än så om Spurs i sommar vill köpa loss mittfältaren.

Bournemouth meddelade i dag att Brooks har skrivit på ett “långtidskontrakt” med klubben, men avslöjade däremot inte det nya kontraktets längd. I vilket fall är han glad över det nya kontraktet.

– När samtal inleddes om ett nytt avtal, så var det något jag ville och något jag inte behövde lång tid att tänka på. När jag kom till klubben, så hade nog inte många människor förväntat sig den starten som jag gjort – och inte jag heller. Jag är nöjd med hur många matcher jag spelat och de matcherna jag gjort i laget, säger han i en kommentar på Bournemouths hemsida.

Brooks lämnade förra sommaren Sheffield United för spel i Bournemouth och är den här säsongen noterad för sex mål och fyra framspelningar på 23 ligamatcher. Talangen hade tidigare ett avtal med Bournemouth fram till sommaren 2022.

ANNONS

Publicerad 2019-03-04 13:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto