Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guardiola vill inte släppa talang: "Han kommer inte gå på lån"

Sillybloggen

Manchester City-talangen Phil Foden, 18, har under den här säsongen fått knapp speltid från start, i stället mestadels genom inhopp i FA- och ligacupen. Det har lett till kritik mot Pep Guardiola om att talangen behöver mer speltid för att fortsätta att utvecklas och det möjligen genom en utlåning.

Foden hoppade i går in och stod för ett mål i Citys 7-0-seger mot Schalke 04 i Champions League, vilket åter ledde till frågor om talangens knappa speltid. Det fick Guardiola att ryta till, då han anser att Foden har fått gott om speltid och ska stanna i City.

– Folk säger att han inte spelat så mycket. Han är 18 år gammal och har har spelat många minuter. Folk säger att han bör bli utlånad – men Phil Foden kommer inte att gå på lån. När han är här kommer han att vara nära mig, då han är en stor talang, säger Guardiola under presskonferensen enligt bold.dk.

Foden är den här säsongen noterad för sex mål på 23 matcher i alla turneringar.

ANNONS
Publicerad 2019-03-13 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto