Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nya uppgifter: LA Galaxy inte intresserat av Djurdjic

Sillybloggen

Hammarby rapporterades i går, av Expressen, ha en dialog med LA Galaxy om en utlåning av Nikola Djurdjic till MLS-klubben. Tidningen uppgav att parterna ännu inte är överens, men att Djurdjic kan flyga över till Los Angeles redan nästa vecka om allt går i lås. Detta som en möjlig följd av att Expressen tidigare uppgett att Hammarby ser ut att snuva Djurgården på ett lån av Vidar Örn Kjartansson fram till i sommar. 

Men nu verkar inte Galaxy vara intresserat av att hämta in Hammarby-anfallaren. LA Times-journalisten Kevin Baxter skriver på Twitter att Galaxy är “i desperat behov av en anfallare”, men kan dementera ryktena om att klubben är nära att landa Djurdjic på lån.

“LA Galaxy, i desperat behov av en anfallare, avfärdar ryktet om att vara nära att landa Hammarbys Nikola Djurdjic på lån. Klubben bekräftade att agenten har hört av sig, men det verkar inte finnas något intresse för en affär”, skriver han på Twitter.

LA Times rapporterade även tidigare i veckan att Galaxy är ute efter en ny anfallare, då Zlatan Ibrahimovic kan missa fler matcher på grund av hälproblem, samtidigt som klubben tidigare i vinter sålde Ola Kamara till Shenzhen FC. Baxter uppger i sin tur att Ibrahimovic kan vara tillbaka i träning nästa vecka, men missar helgens ligamatch.

ANNONS

Publicerad 2019-03-15 07:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto