Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barça har lagt bud på Ajax-mittback

Sillybloggen

Matthjis de Ligt har varit ett stort utropstecken i Ajax den här säsongen och mittbacken har uppgetts vara på väg till ännu större klubbar, bland har Barcelona och Juventus nämnts som intressenter. För ett par veckor sedan bekräftade Barça-presidenten Josep Maria Bartomeu att klubben har hållit ett vakande öga på talangen.

– Vi har följt de Ligt ett tag. Det är sant att han är en spelare vi gillar, men Barça har också andra viktiga spelare sedan tidigare i laget, sa han enligt Football-Espana då.

Nu uppger spanska Sport att Barcelonas intresse också ska ha resulterat i ett konkret bud. Tidningen uppger att Barça har lagt ett första bud på ungefär 60 miljoner euro, över 600 miljoner kronor, för att knyta till sig mittbacken. Tidningen skriver samtidigt att Juventus intresse är intakt.

De Ligt har den här säsongen gjort 42 framträdanden för Ajax. I höstas var han också en del av det nederländska landslaget som vann sin Uefa Nations League-grupp över Frankrike och Tyskland. Totalt har han gjort 13 A-landskamper.

ANNONS
Publicerad 2019-03-20 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto