POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
49v

Uppgifter: Dortmund ger sig in i jakten på Chelsea-talang

Callum Hudson-Odoi ryktades ihärdigt till Bayern München i vintras och uppgifter gjorde gällande att den regerande tyska mästaren  lade flera bud på Chelsea-talangen. Men han blev kvar i Londonlaget. Hudson-Odoi har därefter uppgetts vara fortsatt på Bayern Münchens radar, men nu kan man få konkurrens. Enligt The Telegraph är även Dortmund intresserat av Hudson-Odoi. Tidningen skriver dock att Bayern München fortsatt är i ledning när det kommer till att värva Chelseaspelaren.

Hudson-Odoi har den här säsongen gjort 19 framträdanden för Chelseas A-lag och noterats för fem mål

Publicerad 2019-03-21 kl 10:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå