Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sarri om talangen: "Tror att han stannar"

Sillybloggen

Chelsea-talangen Callum Hudson-Odoi, 18, uppgavs i januari ha lämnat in en transferbegäran för en övergång till Bayern München, men blev i slutändan kvar i Londonklubben. Sedan dess har han fortsatt spekuleras vara på väg bort – efter knapp speltid med Chelsea i Premier League – till bland annat Borussia Dortmund, Manchester United och Paris Saint-Germain.

I dag fick Maurizio Sarri, tränare i Chelsea, åter frågor om Hudson-Odoi under en presskonferens – och berättade att han tror att talangen stannar i Chelsea.

– Jag tror det, säger han enligt Sky Sports.

– Jag kan inte svara på om han kommer att skriva på ett nytt kontrakt (nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2020), men jag tror att han oavsett kommer att stanna hos oss, fortsätter han.

Hudson-Odoi är fostrad i Chelsea och är den här säsongen noterad för sex mål och sex assist på 24 matcher i alla turneringar. Under senaste landslagsuppehållet fick 18-åringen göra debut i det engelska A-landslaget med spel mot både Tjeckien och Montenegro i EM-kvalet.

Annons
Publicerad 2019-03-29 22:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto