Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ny sydamerikansk klubb ute efter Zlatan

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic har ett utgående kontrakt med LA Galaxy men har samtidigt varit mystisk om framtiden. I Italien har det spekulerats i en återkomst till Serie A, men nu kommer det nya uppgifter om en möjlig nästa klubbadress för svensken.

Enligt Gazzetta dello Sport ska den brasilianska storklubben Flamengo vara intresserad av anfallaren. För tillfället vräker Inter-lånet Gabriel Barbosa in bollar för klubben, men hans lån går ut vid årsskiftet och därmed letar klubben efter en ny spets i laget. Tidigare har Boca Juniors i Argentina visat intresse, men spelarens agent menade att Zlatan inte varit intresserad av att flytta dit.

Samtidigt menar France Fooball att en återkomst till Serie A inte ska vara trolig. Den franska tidningen tror snarare att en förlängning med Galaxy är troligare, men att en pensionering från fotbollen inte heller kan uteslutas.

ANNONS

Ibrahimovic gjorde 30 mål på 29 grundseriematcher med LA Galaxy under året, men lagets säsong tog slut i kvartsfinalen av MLS-slutspelet efter 5-3-förlusten mot LAFC.

Publicerad 2019-10-29 08:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto