Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

16-åring skriver A-lagskontrakt med Dalkurd: "Har visat stor utveckling"

Sillybloggen

Emil Brekkan, 16, har skrivit på ett A-lagskontrakt med Dalkurd, det meddelar klubben på sin hemsida. Under 2019 tillhörde den unge mittfältaren Dalkurds samarbetsförening, Uppsala-Kurd FK i division 3, där det blev två mål på 18 framträdanden.

Brekkan har skrivit på ett fyraårskontrakt med Dalkurd.

– Emil är en central mittfältare som bara är 16 år gammal. Han har visat stor utveckling under året och det finns ännu mer att hämta. Vi är mycket glada över att ha Emil hos oss, säger Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri.

Brekkan själv om kontraktet:

– Det känns jättekul, det är något som man har drömt om ända sedan man började spela fotboll. Jag har strävat efter att någon gång få nå upp till ett A-lag så det är jättekul att få chansen i Dalkurd, säger han.

Annons
Publicerad 2019-12-04 17:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto