Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oväntade tränarryktet: MFF i kontakt med Ljungberg

Sillybloggen

Malmö FF är på jakt efter en ny huvudtränare efter att Uwe Rösler fått lämna klubben. Vem ersättaren blir är fortfarande oklart. Nu kommer det uppgifter om ett oväntat namn – Fredrik Ljungberg. Det är sajten sportal.se som skriver att MFF varit i kontakt med Arsenals interim-manager – och att svensken inte ska utesluta en flytt till Skåne.

– Vi har inte några kommentarer till det, säger Malmös sportchef Daniel Andersson till Fotbollskanalen.

Andersson och Ljungberg var goda vänner under deras gemensamma landslagstid.

Arsenal väntas inom kort presentera Mikel Arteta som ny permanent huvudtränare. Om Ljungberg då återgår till att bli assisterande tränare i klubben igen är oklart.

Daniel Andersson beskrev under presskonferensen med Uwe Rösler att man jobbar för att få en snabb lösning på tränarfrågan.

– Vi behöver såklart hitta en ny tränare. Det arbetet behöver komma igång. När vi hade diskussioner med Uwe och jag kände hur det skulle gå startade det lite, men vi ville också vänta till över matchen i går. Det kommer att bli upptagna dagar med att försöka ersätta Uwe Rösler, vilket inte kommer att bli lätt. Den här julen kommer att bli tuff, sa Andersson.

Annons

Fotbollskanalen har tidigare kunnat berätta att Norrköpings Jens Gustafsson lockat till sig intresse från MFF. Århus Stiftstidene har även skrivit om David Nielsen som ett annat namn som funnits på MFF:s radar och dansken ska också ha fått ett erbjudande.

Publicerad 2019-12-20 14:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto