Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Persson blir assisterande tränare i LB07

Sillybloggen 2019-12-31 13:54

Olof Persson lämnade under fjolåret Malmö FF efter flera år i klubbens tränarstab, där han var med tog tre SM-guld. Nu står det klart att Persson blir assisterande tränare i LB07:s herrlag och 41-åringen har skrivit på ett flerårigt avtal.

– Det ska verkligen bli spännande att vara med på den här resan. Jag har under året märkt att jag saknat fotbollen. Att coacha, tävla och framför allt vara en del i ett lag. Jag känner en naturlig koppling till LB07. Min yngste son spelar där, vi bor i stadsdelen och vi på HIREQ är samarbetspartners till klubben. Jag tror stenhårt på LB07:s syn på framtiden och hur man ska bygga något hållbart och långsiktigt, säger Olof Persson i ett pressmeddelande.

Det gör att han anknyter den nyligen tillträdde huvudtränaren John Walls tränarstab.

Klubbchefen David Wernersson:

– Det känns väldigt bra att kunna knyta Olof till oss på ett flerårigt avtal. Vi tummar inte på vår plan och vision utan vill knyta till oss hög kompetens som kan ge de bästa förutsättningar för föreningen i stort, spelarna och våra ungdomar över tid. Att vi har attraherat den kompetens och erfarenhet som Olof och John besitter är en kvalitetsstämpel på att LB07 är på väg åt rätt håll.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto