POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Liverpool budade på Villarreals jättetalang under januari

Samuel Chukwueze har trots sin låga ålder av 20 redan hunnit med att spela över 60 matcher för Villarreal i La Liga, spanska cupen och Europa League. Den nigerianske anfallaren har på de matcherna stått för tolv mål och sju assist.

Nu uppger France Football att Liverpool har fattat tycke för Chukwueze. Enligt tidningen budade klubben för spelaren i januari, men budet på 35 miljoner euro ska inte ha varit tillräckligt. Istället ska Villarreal velat ha summor närmre den utköpsklausul som ligger på 65 miljoner euro i 20-åringens kontrakt.

France Football skriver också att även Chelsea ska ha intresse för Chukwueze, som har gjort två mål på tolv matcher för det nigerianska landslaget.

Publicerad 2020-02-10 kl 17:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå