Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leeds nästa transfermål - vill värva från Barcelona

Sillybloggen

Leeds blev tidigare i år uppflyttat till Premier League och rustade nyligen truppen inför den kommande säsongen med att värva Rodrigo Moreno från Valencia och Robin Koch från Freiburg.

Nu uppger spanska tidningen Sport att Leeds nästa transfermål är Barcelonas brasilianske mittfältare Rafinha, 27, som förra säsongen var utlånad till Celta Vigo. Rafinha har kontrakt med Barcelona till sommaren 2021, men har sedan han kom upp till klubbens A-lag haft svårt att ta en ordinarie startplats. I stället var han även utlånad till Celta Vigo under säsongen 2013/2014, precis som till Inter under vårsäsongen 2018.

Enligt Sport kräver Barcelona runt 16 miljoner euro, drygt 166 miljoner kronor vid en försäljning. Förhandlingar, mellan parterna, uppges också vara igång, även om klubbarna ännu inte nått en överenskommelse. Rafinha uppges också vara öppen för en flytt till Premier League.

Annons

Rafinha stod förra säsongen för fyra mål och två assist på 33 matcher i Spanien. Han gjorde tre ligamatcher med Barcelona och resterande matcher med Celta Vigo.

Publicerad 2020-09-06 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto