Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Efter Sørloth-ryktena - Spurs på jakt efter nederländare

Sillybloggen

Tottenham rapporteras vara på jakt efter en ny anfallare och har bland annat kopplats ihop med en värvning av norske landslagsanfallaren Alexander Sørloth, som under förra säsongen gjorde succé i turkiska storlaget Trabzonspor på lån från Crystal Palace.

Nu uppger i stället engelska tidningen Daily Mail att Tottenham har vänt blicken mot nederländske anfallaren Bas Dost, som just nu tillhör Eintracht Franfkurt. Även tyska tidningen Bild har uppgifter om samma ämne. Enligt Bild är anledningen att Sørloth i stället närmar sig en flytt till RB Leipzig.

Dost, 31, har just nu kontrakt med Eintracht Frankfurt till sommaren 2022, en klubb som han anslöt till i augusti 2019 från Sporting i Portugal. Tidigare har han även bland annat tillhört Wolfsburg, Heerenveen och Heracles. På meritlistan har han även ett mål på 18 A-landskamper för Nederländernas landslag. Den här säsongen är han så här långt noterad för ett mål och en assist på ett framträdande i tyska cupen, medan han förra säsongen gjorde tio mål på 32 matcher.

ANNONS
Publicerad 2020-09-15 15:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto