Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brentford-stjärnan klarade inte läkarundersökningen hos West Ham

Sillybloggen

Said Benrahma var en av Championships mest framstående spelare i fjol, då laget kom en match i från Premier League men föll i playoff-finalen mot Fulham.

Benrahma har ryktats till storklubbar så som Chelsea och Manchester United, men än så länge har ingen klubb lyckats värva algeriern. Då storklubbarna aldrig agerade på sitt ryktade intresse stod det istället mellan Crystal Palace och West Ham för Benrahma, som till slut valde West Ham.

Men nu har Benrahma-sagan fått en ny törn. När de personliga avtalen och övergångssumman på 25 miljoner pund (285 miljoner kronor) mellan klubbarna hade nåtts, skulle den 25-årige yttern göra sin läkarundersökning hos West Ham under fredagen, samma dag som det inhemska fönstret stänger i England. Men Benrahma klarade inte läkarundersökningen, enligt The Mirror, och nu verkar affären högst osannolikt blir klar – och Benrahma ser ut att stanna i Brentford.

Annons
Publicerad 2020-10-16 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto