Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gazzetta dello Sport: Därför lär Zlatan förlänga

Sillybloggen

I helgens Milanoderby “Derby della Madonnina” blev Zlatan Ibrahimovic stor hjälte med sina två mål mot Inter. Under söndagen bekräftade Milans sportchef, Paolo Maldini, att de kommer att prata med “Ibra” om en eventuell förlängning.

La Gazzetta dello Sport behåller strålkastarljusen på Zlatan Ibrahimovic. Dagens största rubrik är ”Ibra för alltid”. De syftar på den senaste tidens uppgifter om att svensken stannar längre än den här säsongen. För en Champions League-plats ser allt mer realistisk ut. ”Då skulle en förlängning gynna alla parter”, påpekar GdS, och lägger till det andra skälet som nämnts tidigare. Av skattetekniska skäl är det bättre för både Milan och Ibrahimovic om han stannar två år.

”Med andra ord, Ibra skulle spara skattepengar och avtalet skulle vara mindre betungande ekonomiskt även för klubben. Och det kan också erbjudas en annan roll för framtiden”, skriver tidningen.

ANNONS

Som La Repubblica påpekar så behöver Milan att Ibrahimovic stannar till minst 31 december 2021 för att kunna dra nytta av skattelättnader enligt Decreto Crescita som infördes 2019.    

Zlatans kontrakt med Milan går ut sommaren 2021.

Publicerad 2020-10-19 07:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto