Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Brett intresse för Bajen-anfallare - klubben beredd att sälja

Sillybloggen

Bajen vill sälja sin formstarka anfallare Aron Johannsson, något som kan bli till verklighet i januari. Det rapporterar FotbollDirekt.

Johannsson har stått för nio mål på 18 matcher under årets allsvenskan. Sedan sensommaren har han varit en av Hammarbys formstarkaste spelare, med nio mål på de elva senaste matcherna, och det har resulterat i att det nu finns brett intresse från bland annat MLS, Holland, Ryssland och Kina enligt uppgifter till FotbollDirekt – och Bajen vill passa på att sälja för att kunna föryngra truppen till nästa säsong.

Den 29-årige amerikanen ska inte ingå i Bajens planer på längre sikt och anfallaren själv ska vara villig att lämna för en utländsk liga.

Hammarbys sportchef, Jesper Jansson, förnekar dock uppgifterna.

ANNONS

– Njae, vi har inte tagit några beslut. Vi är mitt inne i en slutspurt i serien, vi har inte tittat så långt fram, säger Jansson till FotbollDirekt och svarar sedan på uppgifterna att klubben vill föryngra spelartruppen:

– Det är inget som vi diskuterat så. Vi har många spelare som kommer underifrån nu. Vi har rätt bra balans i truppen som det är. Om vi behöver sälja? Jag har sagt hela tiden, vi vet inte effekten av corona ännu. Vi har gjort en del försäljningar i år, så vi är inte i en akut situation heller. Men varken vi i Hammarby eller någon annan i fotbollsvärlden kan förutse de fulla effekterna av corona ännu. Jag tror inte ens man vet om när allsvenskan kan komma igång igen.

Publicerad 2020-10-21 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto