Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF hoppas behålla trio: "Ryms inom budgeten"

Sillybloggen

Mix Diskeruds och Martin Olssons kontrakt med Helsingborgs IF har gått ut. Därtill har lånet för Alex Timossi Andersson från Bayern München även det gått ut. HIF hoppas dock behålla samtliga tre spelare. Det har man även råd med, menar spelande sportchef Andreas Granqvist.

– De ryms inom budgeten fotbollen har. Vi har en god dialog med alla, och de vet vad vi vill, men sedan får vi se var allt hamnar. Jag förstår om de vill ha tid att fundera, men vi är överens om att det är vettigt att de svarar innan träningen börjar den 12:e. Vi kan inte stå i mitten av februari och fortfarande vänta på att spelare ska bestämma sig. Risken är att spelare vi tittar på som kan ersätta väljer andra alternativ, säger Granqvist till Helsingborgs Dagblad.

Vidare berättar Granqvist för HD att man inte har fått några konkreta bud på vare sig Anthony van den Hurk eller Max Svensson, som båda ska ha signalerat att de inte är sugna på att följa med HIF ner i superettan.

Annons
Publicerad 2021-01-03 14:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto