Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Häcken jagar Martin Olsson

4v

Martin Olsson kan vara på väg bort från Helsingborgs IF. Vänsterbacken har ännu inte bestämt sig hur han vill göra kommande säsong och nu uppger Expressen att turkiska Denizlispor, cypriotiska Pafos FC och BK Häcken ska vara ute efter Olssons signatur.

Tidningen skriver att Olsson väntas fatta sitt beslut inom kort, men att det mesta talar för att han lämnar HIF där hans avtal löpt ut.

– Vi är hoppfulla och det är egentligen en bedömning utifrån samtalen jag har med Andreas. Men som jag har sagt är ingenting klart förrän det är påskrivet, sa HIF:s ordförande Kjell Jakobsson i en intervju med Fotbollskanalen för ett par veckor sedan angående en eventuell förlängning med Olsson.

ANNONS

Om Olsson hamnar i Denizlispor så blir han lagkamrat med Mix Diskerud och Ahmed Yasin, som nyligen anslöt till klubben. Denizlispor har också hamnat i fokus på senare tid på den förre Borussia Dortmund-backen Neven Subotic bröt med klubben då de haft problem med löneutbetalningar.

Publicerad 2021-01-26 kl 16:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto