Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Turkisk storklubb jagar Benteke

Sillybloggen

Crystal Palace-anfallaren Christian Benteke, 30, anslöt under sommaren 2016 från Liverpool, men sitter nu på ett utgående avtal, som löper ut i sommar. Belgaren spekuleras vara aktuell för att lämna London-klubben, och enligt turkiska Fanatik är den turkiska storklubben Fenerbahce nu intresserat av anfallaren.

Benteke är under den här säsongen noterad för sex mål och en assist på 26 matcher i Premier League. Utöver Palace och Liverpool har han även tillhört Aston Villa på brittisk mark. I Belgiens A-landslag har han gjort 16 mål och fem assist på 39 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2021-05-06 17:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto