Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kan släppa Haaland - för monstersumma

Sillybloggen

Dortmund-anfallaren Erling Haaland, 20, är eftertraktad bland Europas toppklubbar, och uppges vara aktuell för en sommarflytt. Nu rapporterar Sky Sports att klubben satt en prislapp på norrmannen, som den här säsongen gjort 37 mål på 38 tävlingsmatcher. 150 miljoner pund sägs Bundesliga-klubben kräva för att släppa jättetalangen. Aktuella klubbar? Real Madrid, Barcelona, Man United, Man City och Chelsea.

Tidigare har agenten Mino Raiola uppgett att klubben varit tydlig med att de inte tänker sälja nu till sommaren.

– Jag kan bekräfta att jag har varit i Dortmund för samtal. Michael Zorc (sportchef i Dortmund) gjorde det klart för oss att Dortmund inte vill sälja Erling i sommar. Jag respekterar den åsikten, men det betyder inte att jag håller med om det per automatik. Dortmund var väldigt tydligt med sin åsikt och vi är okej med det, sa Raiola till Sport1.

Nu ser det, enligt Sky Sports uppgifter, ut som att dörren öppnats lite på glänt.

ANNONS
Publicerad 2021-05-07 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto