Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Marca: Barcelona intresserat av Isak

5v

Real Sociedads svenske landslagsanfallare Alexander Isak, 21, har under den här säsongen imponerat med 14 mål och två assist på 32 framträdanden i La Liga. Isak har i dagsläget kontrakt med “La Real” till sommaren 2024, men kan möjligen lämna klubben i förtid.

Den spanska tidningen Marca rapporterar nu att Barcelona planerar att förstärka sitt anfallsstall i sommar och att Isak är ett alternativ för klubben. Enligt tidningen prioriterar Barcelona en värvning av Borussia Dortmunds norske anfallare Erling Braut Haaland, men i och med att det kan bli dyrt, så uppges klubben se en värvning av Isak som en mer “kostnadseffektiv affär”

ANNONS

Barcelona sägs vidare ha följt Isaks framfart sedan svenskens ankomst till Spanien. Barcelona uppges även ha försökt värva Isak innan klubben gjorde klart med dansken Martin Braithwaite i fjol.

Marca hävdar dock vidare att Barcelona också skulle kunna försöka värva Memphis Depay och Sergio Agüero i sommar, men att det nödvändigtvis inte skulle stänga dörren för Isak. Depay kan nämligen spela på en kant, medan Agüeros ålder vittnar om att han möjligen inte kan spela 90 minuter i alla matcher. Samtidigt förväntas även Braithwaite lämna i sommar om Barcelona skulle värva nya anfallare.

Publicerad 2021-05-14 kl 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto