Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nygammal målvakt "klar" för United

Sillybloggen

Den senaste tiden har Dean Henderson, 24, tagit över som förstemålvakt i Manchester United medan David De Gea, 30, mestadels fått nöja sig med att sitta på bänken. Samtidigt är såväl Sergio Romero, 34, som Lee Grant, 38, kvar i klubben, men den sistnämnda duon kommer med all säkerhet lämna Old Trafford i sommar.

Nu rapporterar brittiska talkSport att United-managern Ole Gunnar Solskjær kommer att värva den före detta United-målvakten Tom Heaton, 35, i sommarens transferfönster. Heaton är så gott som klar, enligt talkSport, som också skriver att både Henderson och De Gea blir kvar i klubben. Heaton värvas därmed in som ny tredjemålvakt.

Heaton kom fram genom Uniteds ungdomsakademi och stannade i klubben fram till 2010 då han lämnade för Cardiff på fri transfer. Det blev dock inte en enda A-lagsmatch för målvakten under hans tid på Old Trafford, då han mestadels var utlånad till mindre klubbar.

Efter sex år i Burnley gick engelsmannen till Aston Villa hösten 2019, där han spelar än i dag. Den här säsongen står 35-åringen noterad för fyra reservlagsmatcher.

Annons
Publicerad 2021-05-21 13:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto