Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Har kopplats ihop med en flytt - Okumu svarar på ryktena

Sillybloggen

Elfsborgs mittbackegeneral Joseph Okumu har länge ryktats bort från klubben, och nu när sommarfönstret snart öppnar kan Okumu vara på väg bort. Efter segern mot IFK Norrköping svarade han på ryktena.

– Man vet aldrig, säger Okumu till Discovery+ och fortsätter:

– Sverige är en språngbräda för alla spelare. Det är inte den slutgiltiga destinationen. Jag är här och hjälper laget och utvecklas som spelare och vi får se vad som händer härnäst.

För två veckor sedan skrev Expressen att två av de mest intresserade klubbarna just nu franska Reims och och belgiska Gent. Tidningen skrev då att Gent vill köpa loss spelaren för runt 20 miljoner kronor redan i sommar, men franska Reims är alltså också med i matchen.

Samtidigt rapporteras det om att Elfsborg runt 40 miljoner svenska kronor för Okumu, vars kontrakt går ut sommaren 2022.

Annons

– Det är fantastiskt (att kopplas ihop med stora klubbar). Det visar att hårt arbete lönar sig och att jag utvecklas som spelare, säger han till Discovery+.

Publicerad 2021-05-24 20:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto