Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Jättetalang har bett om att få lämna - vill till PSG

Sillybloggen

Rennes franske jättetalang Eduardo Camavinga, 18, har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till storklubbar som Arsenal, Paris Saint-Germain och Real Madrid. 18-åringen har kontrakt med Rennes till sommaren 2022 och kan därmed säljas i sommar för att den franska klubben ska få in pengar för spelaren. Rennes sägs nämligen vilja undvika att Camavinga lämnar gratis vid kontraktets slut.

Nu rapporterar RMC Sport att Camavinga har låtit sina rådgivare meddela till Rennes ledning att han inte är intresserad av att skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Parterna uppges i flera månader ha diskuterat ett nytt avtal, men nu sägs förhandlingarna ha strandat.

Camavinga uppges nu vilja få till en flytt till PSG i sommar. Intresset sägs även vara ömsesidigt, då PSG gärna värvar spelaren när transferfönstret öppnar. Rennes uppges i sin tur kräva 100 miljoner euro, över en miljard kronor vid en försäljning av fransmannen.

Camavinga är fostrad i Rennes och blev den här säsongen noterad för ett mål och tre assist på 39 framträdanden i alla turneringar. Han har även gjort ett mål på tre A-landskamper med Frankrike.

Annons
Publicerad 2021-05-25 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto