Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal intresserat av fransk anfallare

Sillybloggen

Arsenals anfallare Alexandre Lacazette och Eddie Nketiah rapporteras båda vara aktuella för att lämna den engelska klubben i sommar. Enligt den engelska tidningen The Telegraph är London-klubben därmed ute efter en ny anfallare och har siktet inställt på Frankrike.

Arsenal uppges vara intresserat av att plocka in Lyons franske anfallare Moussa Dembele 24, som under den gångna vårsäsongen var utlånad till Atlético Madrid med knapp speltid. Arsenal tror möjligen på att Dembele kan få ett lyft vid en flytt till London.

Dembele blev under förra säsongen noterad för ett mål på 23 framträdanden i alla turneringar. Han har i dagsläget kontrakt med Lyon till sommaren 2023. Tidigare har han även en bakgrund med spel i Celtic, Fulham och i Paris Saint-Germains akademi.

ANNONS
Publicerad 2021-06-05 16:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto