Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcelona uppges jaga Napoli-stjärna

Sillybloggen

Barcelona ser ut att ha gått bet på Giorginio Wijnaldum. Enligt trovärdige journalisten Fabrizio Romano nobbade mittfältaren klubben för en flytt till PSG.

Enligt spanska Marca ser Barça Manchester Citys Fernandinho som en alternativ lösning. Nu kan vi lägga till ytterligare ett namn på den listen, om man ska tro Mundo Deportivo och Catalunta Rádios uppgifter. De rapporterar att Barcelona gärna vill förstärka mittfältet med Napolis Fabián Ruiz, 25.

Klubben sägs vara i kontakt med spelarens agent om en flytt, som uppges gå loss på 50 miljoner euro. En summa Barcelona kan få svårt att betala med tanke på klubbens ekonomiska sits. Miralem Pjanic och Junior Firpo nämns som två alternativ för en bytesaffär, men Napoli ska enbart vara intresserat av en rak lösning.

ANNONS

Ruiz har även kopplats ihop med Real Madrid. Det som talar för huvudstadsklubben är att relationen till nye tränaren Carlo Ancelotti är stark. Det var nämligen italienaren som värvade 25-åringen till Napoli 2018, när han basade över klubben.

Publicerad 2021-06-07 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto