Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen Elfsborg-återkomst för Holmén: "Tanken är att stanna ute några år till"

Sillybloggen

I förra veckan stod det klart att Sebastian Holmén lämnar Willem II i sommar då hans avtal löper ut. Elfsborg-supportrar har drömt om en återkomst till Boråsklubben för mittbacken, men så ser det inte ut att bli.

– Det kommer alltid vara ett alternativ. Men tanken och förhoppningen är att stanna ute några år till. Har vi chansen att bo utomlands och testa nya kulturer och nya ställen att bo på så ska vi försöka göra det. Elfsborg och Borås kommer alltid att finnas kvar. Sen är det bara att hoppas att de vill ha tillbaks mig den dagen jag känner att jag vill komma hem. Men just nu denna sommaren känner jag att jag inte är klar utomlands, säger Holmén till Borås Tidning.

Att det inte ser ut att bli någon Elfsborg-comeback nu gör också att Holmén går miste om chansen att spela tillsammans med storebrorsan Samuel Holmén.

ANNONS

– Ja, men jag och ”Sampa” får nog komma ner hit och spela någon gång kanske. Men Kevin (Holmén) är på gång upp och tar förhoppningsvis en startplats om något år och då finns det absolut möjlighet att spela ihop med honom. Det hade varit roligt, säger mittbacken.

Vilken som nu blir Holméns nästa klubbadress? Det säger han så här om:

– Just nu är jag bara på semester och låter mina agenter sköta det. Men jag har sagt det innan, jag är 29 år så det ekonomiska kring de bud som kommer spelar stor roll. Men samtidigt är jag tvåbarnsfar så jag kan inte flytta hur som helst heller. Men vi är öppna för det mesta.

Publicerad 2021-06-16 19:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto