Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: Young närmar sig PL-återkomst

Sillybloggen

Under tisdagskvällen rapporterade brittiska Sky Sports att Aston Villa var intresserat av att plocka tillbaka Ashley Young, 35, som lämnade klubben 2011 för Manchester United.

Nu uppger Sky att Youngs representanter håller på att slutföra spelarens personliga villkor tillsammans med Aston Villa. Ytterspringaren förväntas genomföra en läkarundersökning inom de närmaste 24 timmarna och därefter skriva på ett ettårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Young var med och tog hem Serie A-titeln med Inter under den gångna säsongen. Nu sitter engelsmannen på ett utgående kontrakt. Enligt Sky hade Young möjligheten att fortsätta med Inter och spela Champions League-fotboll, men han ville återvända till hemlandet för att komma närmare sin familj.

Burnley och Watford har också skickat erbjudanden till Young, som framför allt är ihågkommen för sina år i Manchester United mellan 2011 och 2020. Där vann han bland annat Premier League säsongen 2012/13.

ANNONS
Publicerad 2021-06-17 14:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto