Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcaflopp kan återvända till italiensk storklubb

Sillybloggen

Miralem Pjanic värvades till Barcelona från Juventus inför förra säsongen. Den centrala mittfältaren skulle fylla luckan efter Arthur, som gick i motsatt riktning. 31-åringen har inte fått det att lossna på Camp Nou under Ronald Koemans ledning.

Barcelona som hade en allt annat än lyckad säsong slutade trea i La Liga och åkte ut redan i åttondelsfinalen i Champions League. Koeman, som fått stark kritik, såg länge ut att få lämna efter fiaskosäsongen, men för drygt två veckor sen bekräftade den nygamla presidenten Joan Laporta att han blir kvar.

Inga goda nyheter för Pjanic som fått begränsat med speltid under den nederländske tränaren. Nu rapporterar Corriere dello Sport att den bosniern kan återvända till Juventus. Men enligt den italienska sajten handlar det om ett lån på två år, som Barcelona dessutom ska finansiera.

Pjanic gjorde bara 19 matcher i La Liga föregående säsong och har ett kontrakt med den spanska klubben som sträcker sig till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-06-19 08:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto