Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ESPN: United kan backa från dubbla affärer

Sillybloggen 2021-06-19 10:13

Högerbacken Kieran Trippier, 30, och mittbacken Raphäel Varane, 28, har båda ryktats till Manchester United under sommaren. Nu rapporterar dock brittiska ESPN att Premier League-jätten avskräcks av de höga prislapparna på försvarsduon.

United är intresserat av att värva en högerback och en mittback i sommar, där såväl Trippier som Varane är med på listan över tänkbara nyförvärv hos United-managern Ole Gunnar Solskjær och hans rekryteringsteam.

Trippier sägs vilja återvända till Premier League efter två säsonger i Atlético Madrid, men prislappen på strax över 350 miljoner kronor anser United vara för hög för en 30-åring med litet vidareförsäljningsvärde. Källor har även berättat för ESPN att Atlético-tränaren Diego Simeone inte vill lyssna på några bud på Trippier då han ser engelsmannen som en viktig del av laget.

Vad gäller Varane har fransmannen länge varit på Uniteds önskelista och nu har 28-åringen bara ett år kvar på kontraktet. Situationen kompliceras dock av att Varanes mittbackskollega Sergio Ramos lämnar Real Madrid i sommar och att Real knappast lär vilja släppa båda sina ordinarie mittförsvarare i samma transferfönster.

ANNONS

Enligt ESPN värderar Real fortfarande Varane till mer än 830 miljoner kronor trots att kontraktet går ut nästa sommar. Källor till ESPN uppger även att United inte är intresserat av att värva Ramos i nuläget.

Norwichs högerback Max Aarons, 21, och Villarreals mittback Pau Torres, 24, är tänkbara alternativ för United om de inte landar Trippier eller Varane.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto