Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agenten: "Torreira vill tillbaka till Italien"

Sillybloggen 2021-06-25 17:56

Att Lucas Torreira vill lämna Arsenal i sommar är ingen hemlighet. Mittfältaren, som varit på lån i Atlético Madrid den gångna säsongen, har varit tydlig med att han inte ser någon framtid i ”Gunners”.

I början av april var han också tydlig med att argentinska Boca Juniors sågs som en potentiellt ny klubbadress för att komma närmare familjen då Torreiras mamma nyligen gått bort.

– Det är inget galet beslut som jag tagit på grund av min mammas död. Jag har alltid sagt att jag vill spela för Boca. Jag skulle dö för att spela för Boca och det har jag alltid sagt. Natten som min mamma dog var min agent en av de första som fick höra det. Jag vill inte spela i Europa längre, jag vill spela för Boca, sa Torreira då.

Enligt mittfältarens agent Pablo Bentancur ska nu Torreira ha ändrat sig. Han vill återvända till italiensk fotboll, där han tidigare har representerat Pescara och Sampdoria.

ANNONS

– Han vill återvända till Italien. Klubbar från Frankrike, Ryssland och Spanien har ringt mig, men Lucas vill omfamna den italienska ligan och visa sitt värde igen, säger han till Tuttomercatoweb enligt Goal.

Torreira har avtal med Arsenal till sommaren 2023.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto