Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Quaison nära saudisk klubb

Sillybloggen 2021-06-26 11:55

Sveriges landslagsanfallare Robin Quaison, till vardags i Mainz, sitter på ett utgående avtal med den tyska klubben som löper ut den sista juni i år. Under senaste tiden har han kopplats ihop med flera olika klubbar, däribland den italienska storklubben Roma.

– Det (om Roma) är ett roligt rykte. Sen får vi se hur mycket sanning det ligger i det, sa Quaison nyligen.

Nu rapporterar saudiska Arriyadiyah.com att det saudiska laget Al-Ettifaq Club är intresserat av svensken och är “nära” att komma överens med spelaren. Förhandlingarna uppges vara långt gångna, då de först ska ha påbörjats före EM, men sedan pausats och återupptagits igen.

Al-Ettifaq Club slutade förra säsongen på femte plats i den saudiska högstaligan.

Quaison anslöt till Mainz från Palermo vintern 2017, men har även en bakgrund med spel i AIK i Sverige. Anfallaren gjorde förra säsongen sju mål och fem assist på 30 framträdanden i Tyskland. Just nu är Quaison med svenska landslaget och spelar EM. På tisdag väntar Ukraina i åttondelsfinalen i mästerskapet.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto