Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Framtiden osäker för Frick: "Varit lite löst intresse"

Sillybloggen

Per Frick, 29, sitter på ett utgående kontrakt med Elfsborg. 29-åringen berättar i en intervju med Borås Tidning att han helst siktar in sig på att antingen skriva ett nytt kontrakt med Elfsborg eller att hitta något annat redan i sommar.

– Jag har ingen större lust att vänta till kontraktet går ut, utan då får jag hellre något på plats innan, säger Frick till BT, och fortsätter:

– Hade jag varit yngre och inte haft en familj att ta hänsyn till så hade jag kanske kunnat chansa lite och låta kontraktet gå ut. Men jag har respekt för Elfsborg, och de har en stor chans att få mig att skriva nytt här också. Så bollen är väl i deras händer.

Vidare berättar Frick att det funnits en del intresse kring honom.

– Det har varit lite löst intresse, ända sedan januari. Men nu har jag ännu kortare kvar på mitt kontrakt så då börjar vissa klubbar lockas till en då de tror att de kan göra en bra affär. Jag tror inte att jag kommer vara klubblös ifall Elfsborg väljer att gå en annan väg, säger Frick till Borås Tidning.

ANNONS

Frick kom igenom i Elfsborgs ungdomsled, och har även varit en sväng i Falkenberg. Totalt har han noterats för 55 mål på 205 matcher för Elfsborg. Under den nuvarande säsongen har 29-åringen prickat in tre fullträffar för Elfsborg.

Publicerad 2021-07-04 20:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto