Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Försvarsvärning spricker - men Chelsea värvar Saúl

Sillybloggen

Den franske mittbacken Jules Koundé, till vardags i Sevilla, och den spanske mittfältaren Saul Niguez, som tillhör en annan spansk klubb – Atlético Madrid – har ryktats till Chelsea under en period. Det verkar dock inte som att det blir en flytt för någon av dem under Deadline day.

Senare under kvällen kom transferjournalsiten Fabrizio Romano med andra uppgifter. Romano hävdar att affären visst blir av, och att Chelsea nått en överenskommelse med Atletico Madrid. Han skriver att PL-klubben lånar Saúl.

Det är Goal som menar ingen av affärerna ser ut att bli av. Sajten skriver att London-laget inte matchat Atléticos senaste bud samt att Sevilla höjt prislappen för förstnämnde Koundé. Alltså tycks det inte bli några sena storvärvningar av “The Blues” under tisdagen.

I övrigt har Chelsea tidigare under transferfönstret plockat in anfallsstjärnan Romelu Lukaku från Inter och gjort sig av med forwarden Tammy Abraham, som gått till Roma.

Annons
Publicerad 2021-08-31 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto