Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Han är favoriten att ta över efter Rangnick i United

Sillybloggen 2021-11-27 09:38

Ralf Rangnick blir Manchester Uniteds tillfälliga tränare fram till sommaren, vad allt verkar. Hans advokat bekräftade under fredagen till tyska nyhetsbyrån SID att kontraktsförhandlingarna snart är avslutade.

Därefter väntar ett tvåårigt konsultjobb hos klubben, uppger engelska The Athletic. Men vem tar över tysken när han övergår till sin konsulttjänst?

Enligt engelska Daily Mail så kommer United att försöka locka till sig Paris Saint-Germain-tränaren Mauricio Pochettino i sommar. Men argentinaren måste i så fall komma överens med PSG om att avbryta sitt kontrakt.

Om inte det går uppger Daily Mail att Uniteds backup-tränare är Ajax-tränaren Erik ten Hag, som ska vara intresserad av att ta jobbet samtidigt som Ajax inte kommer att stå i hans väg om han väljer United. Det på grund av klubbarnas starka relation till varandra, då bland annat United-legendaren Edwin van der Saar är vd i Ajax.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto