Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan och Inter i dragkamp om sydamerikanskt löfte

Sillybloggen 2021-11-30 21:53

Milans sportchef Paolo Maldini var tidigare i veckan öppen om att laget skulle ha ett lugnt transferfönster i januari då han ansåg att laget redan var starkt. Men han uteslöt samtidigt inte att värvningar kunde ske.

Nu verkar det som att en värvning möjligtvis kan vara på gång. Den italienske journalisten Simone Togna, som bland annat skriver för InterNewsIT, rapporterar att agenten till den uruguayanske anfallstalangen Augustín Álvarez är i Milano för att träffa både Inter och Milan om en övergång.

20-årige Álvarez spelar för närvarande i Peñarol i den uruguayanska högsta divisionen, där han noterats för tio mål och två assist på 14 ligamatcher. Han har gjort 23 mål och fyra assist på 38 framträdanden överlag den här säsongen. Dessutom har han noterats för fyra landskamper och ett mål för Uruguay.

Nu kan nästa destination alltså vara Milano – men vilken klubb återstår att se.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto