Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: J-Södra värvar från Gais

Sillybloggen

Adnan Maric, 24, har lämnat Gais efter att klubben åkt ner till division 1. 24-åringen kommer dock inte att lämna elitfotbollen – mittfältaren är nämligen klar för Jönköpings Södra.

– Det känns som att J-Södra har något bra på gång och jag vill vara med på det, säger han till klubbens hemsida.

Adnan Maric spelade 13 matcher i Gais-tröjan den här säsongen och noterades för två mål. J-Södras huvudtränare Patric Jildefalk är nöjd med värvningen.

– En hårt arbetande Adnan, som är i form, är precis det som klubbar som Swansea och Häcken såg när dom värvade honom. Får vi fart på honom, vilket jag är övertygad om att vi får, kommer han att bidra med mycket både i vårt anfallsspel och försvarsspel. Jag ser Adnan som en viktig del av vårt bygge och det visar att vi hela tiden vill skruva på dom delar vi behöver för att bli framgångsrika, säger Jildefalk.

Annons

I går, måndag, blev det även klart att Jönköpings Södra värvar Felix Jakobsson från IFK Norrköping. Målvakten, som var utlånad till J-Södra 2021, har även han skrivit på ett tvåårsavtal.

Publicerad 2021-12-14 14:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto