Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Mohlin blir Örgrytes första värvning inför 2022

Sillybloggen

Örgryte slutade åtta i superettan den gångna säsongen och var i slutändan inte nära att vare sig gå upp eller åka ner. Nu meddelar Örgryte att målvakten Sixten Mohlin, närmast från Östersunds FK, ansluter till föreningen. 25-åringen har skrivit på ett treårskontrakt.

– Det känns bra. Jag har hört mycket gott om tränarna och föreningen och jag tycker att man spelar en attraktiv fotboll som är väldigt lockande. Sedan att man visade intresse tidigt var uppskattat från mitt håll, säger Mohlin på Örgrytes hemsida.

Örgrytes sportchef Igor Krulj är nöjd över att ha gjort klart med första nyförvärvet.

– Väldigt kul att ha gjort klart med Sixten. Han är en målvakt som passar vårt sätt att spela på ett väldigt bra sätt med sina egenskaper såväl i målet som med fötterna. Dessutom har han trots sin unga ålder samlat på sig rutin från spel på en hög nivå. Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med Sixten, säger Krulj.

ANNONS
Publicerad 2021-12-21 15:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto