Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bekräftat: Mjällby presenterar ny huvudtränare

Sillybloggen

Igår kväll bekräftade Mjällbys sportchef Hasse Larsson att klubben hade tre kandidater de valde mellan för att ersätta Anders Thorstensson som tränare i klubben. Milos Milojevic, Andreas Brännström och Heimir Hallgrimsson uppgavs vara namnen.

Under onsdagen rapporterade sedan Aftonbladet att Mjällby valt ett av namnen: Andreas Brännström.

Brännström, 45, hade senast ett uppdrag som assisterande tränare till Jens Gustafsson i den kroatiska storklubben Hajduk Split. Innan dess har han erfarenhet från att ha varit huvudtränare i Jönköpings Södra och Dalkurd.

Senare under onsdagen bekräftade klubben uppgifterna på sina kanaler, att Andreas Brännström blir Mjällbys nya huvudtränare.

– Andreas är en tränare som vi haft koll på under en längre tid. En otroligt fotbollskunnig och driven fotbollstränare. Fotboll handlar om att vinna och det har han tidigare bevisat att han är skicklig på att få sina lag att göra. Vi värdesätter också hans syn på att även utveckla spelare individuellt och tillsammans med övrig ledarstab har vi en stark tro på att detta kan bli väldigt bra, säger sportchefen Hasse Larsson till klubbens hemsida.

ANNONS
Publicerad 2021-12-29 12:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto