Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Robin Olsen aktuell för flytt till Premier League

Sillybloggen

I somras lånades Robin Olsen ut från Roma till Sheffield United i Championship. Men redan nu kan den svenske landslagsmålvakten vara på väg att byta klubb igen, och ta klivet upp till Premier League.

Talksport-reportern Alex Crook rapporterar nämligen på Twitter att Aston Villa, efter att ha misslyckats med att värva in Darren Randolph från West Ham, nu riktat blickarna mot Olsen istället.

Nyligen blev den förre storspelaren Steven Gerrard ny manager för Aston Villa, som sedan dess värvat in Philippe Coutinho från Barcelona. Laget ligger på plats 14 i Premier Leage.

Vad gäller Olsen skrev lokaltidningen Yorkshire Examiner i mitten av december att Sheffield United kan komma att försöka avsluta svenskens lån i januari. Tidningen hävdade då att det ligger i klubbens intresse att skära dyra lånekostnader närmaste tiden och att Olsen inte imponerat, samtidigt som konkurrenten Wes Foderingham har “glänst” på planen då svensken varit skadad.

Annons
Publicerad 2022-01-12 12:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto