Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Newcastle jagar Serie A-stjärnan

Sillybloggen

Newcastle ligger pyrt till i Premier League och tillsammans med sina nya saudiska ägare så jagar de alla förstärkningar de kan få – och efter att ha värvat Kieran Trippier och Chris Wood uppges de nu vara ute efter Atalantas anfallsstjärna Duvan Zapata.

Engelska Sky Sports rapporterade under tisdagen att Newcastle fått ett lånerbjudande om fem miljoner euro (50 miljoner kronor) nekat av Atalanta. Men nu uppger italienska Tutto Mercato att Atalanta väntar på ett andra bud från Newcastle för spelaren.

Zapata har öst in mål för Bergamoklubben sedan han anslöt från Sampdoria 2018. På 152 framträdanden har 30-åringen noterats för 78 mål och 38 assist, och hittills den här säsongen är han Atalantas ledande målskytt med tolv mål på 22 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2022-01-19 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto