Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kan lämna Tottenham - förhandlar med PSG

Sillybloggen

Tanguy Ndombélé, 25, har varit allt annat än en lyckad värvning sedan han anslöt till Tottenham från Lyon sommaren 2019. Nye Spurs-tränaren Antonio Conte har tidigare varit tydlig med att den franske mittfältaren inte ingår i klubbens framtidsplaner.

Nu kan Ndombélé vara på väg bort från klubben – och Premier League. Det är transferexperten Fabrizio Romano som rapporterar att Tottenham är i direktkontakt med Paris Saint-Germain om en potentiell övergång. Det hela ska röra sig om ett låneavtal för resten av säsongen, men med en köpoption inskriven i avtalet.

Enligt uppgifterna är 25-åringen själv angelägen om en flytt till PSG. Det som återstår innan övergången kan slutföras är att klubbarna ska komma överens om hur stor del av spelarens lön som den franska storklubben ska stå för.

Totalt har Tanguy Ndombélé noterats för tio mål samt nio assist på 92 matcher i Tottenham-tröjan.

ANNONS
Publicerad 2022-01-20 19:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto