Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool vill köpa stortalangen Carvalho

Sillybloggen

Fabio Carvalho anses av många vara en av de största engelska talangerna för tillfället. Han spelar i dag för Fulham, på ett kontrakt som löper ut i sommar. Klubben har haft en önskan om att förlänga med 19-åringen, men Carvalho ska ha nekat till alla förslag.

Det finns ett stort intresse för Carvalho. Tidigare under hösten rapporterades det att tio Premier League-klubbar samt Real Madrid hade visat intresse av att köpa honom i det pågående fönstret. Enligt Daily Express är det Liverpool som ligger bäst till i jakten. De uppges vara redo att betala drygt 60 miljoner för tonårsstjärnan nu i januari. Även West Ham ska vara intresserat, uppger sajten.

Frågan är om Fulham kommer släppa Carvalho. Risken är annars att han lämnar gratis till sommaren, då han för tillfället inte ska vara intresserad av att förlänga. Han har gjort sju mål på 16 matcher den här säsongen, som även kantats av skador samt covid-19 för talangens del.

ANNONS
Publicerad 2022-01-21 11:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto