Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Newcastle gör nytt försök att värva Lingard

Sillybloggen

Newcastle fortsätter pressa på för att värva Jesse Lingard, enligt den brittiska tidningen Manchester Evening News. Klubben har varit intresserad av att signa 29-åringen länge och kommer göra ett nytt försök under måndagen.

Transferexperten Fabrizio Romano uppger att Newcastle just nu förhandlar med både Manchester United och med Lingards representanter. Förhoppningen är att kunna signa den engelske landslagsspelaren åtminstone fram till sommaren – då kontraktet med United löper ut.

Som bekant har Newcastle inte haft sin bästa säsong i Premier League – efter 21 spelade matcher har de vunnit två och ligger på en 18:e plats, under nedflyttningsstrecket. Efter ägarbytet i oktober har laget haft förhoppningar om att kunna värva flera nya spelare. Under januarifönstret har de skrivit kontrakt med Kieran Trippier och Chris Wood.

ANNONS

Om Lingard skriver på för Newcastle innebär det med andra ord att han spelat sin sista match för United.

Publicerad 2022-01-24 14:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto