Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foot Mercato: Fransk klubb med i jakten - vill låna Lingard

Sillybloggen

Fler och fler klubbar visar intresse för Manchester Uniteds Jesse Lingard. Newcastle har varit mest tydliga med att de vill ha honom och fortsätter pressa på för att få låna engelsmannen, likaså West Ham.

Manchester United vill dock inte låna ut spelare till Tottenham eller West Ham eftersom det är klubbar som konkurrerar om topp fyra i tabellen, enligt en tweet av United-korrespondenten Rob Dawson. Båda PL-lagen ska ha visat intresse för landslagsspelaren men fått förslagen avvisade.

Nu tillkommer även Ligue 1-tvåan Nice som kanditat, rapporterar Foot Mercato på tisdagen.

Redan för ett år sedan försökte den franska klubbens manager Christophe Galtier närma sig Lingard, som då började spela för West Ham. Nu vill han göra ett nytt försök.

Detta betyder att Newcastle mest troligt måste erbjuda en ännu större summa för 29-åringen, som inte vill stänga några möjligheter. Han har tidigare sagt att han kan tänka sig gå till Newcastle, men då endast på lån.

ANNONS

Lingard har inte startat en enda match för United denna säsong, och är desperat efter att få spela. Enligt Rob Dawson har spelaren själv sagt att det inte spelar någon roll var han hamnar, så länge han får speltid.

Publicerad 2022-01-25 10:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto