Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dubbelbyte aktuellt mellan Tottenham och PSG

Sillybloggen

PSG har på senaste tiden kopplats ihop med Tottenhams mittfältare Tanguy Ndombélé. Den franska giganten ska vara intresserade av att låna in honom och det har även förekommit uppgifter om att Georgino Wijnaldum kan gå till Spurs i utbyte.

Nu uppger Daily Mail att de två klubbarna kan göra dubbla byten, det vill säga att fyra spelare kommer röra på sig. Utöver Wijnaldum och Ndombélé ska det gälla Tottenhams Dele Alli samt PSG:s Julian Draxler.

Det innebär i så fall att PSG lånar ut Wijnaldum och Draxler till den engelska klubben, som i sin tur skickar Ndombélé och Alli i motsatt riktning. PSG-duon uppges vara öppna för en flytt till England nu i januari, samtidigt som Alli får snålt med speltid i Tottenham och har ryktats från klubben.

ANNONS
Publicerad 2022-01-25 17:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto