Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United intresserat av Dembele

Sillybloggen

Manchester United uppges visa intresse för Moussa Dembele.
Enligt Daily Mail kan United värva anfallaren för lite mer än 300 miljoner kronor. 

Manchester United rapporteras vara ute efter att värva en ny anfallare till nästa säsong, då flera offensiva spelare, som Edinson Cavani, Marcus Rashford och Cristiano Ronaldo, ses som lite osäkra inför framtiden. Enligt den engelska tidningen Daily Mail följer den engelska storklubben nu Lyon-anfallaren Moussa Dembele, 25.

Tidningen skriver att Dembele, som har kontrakt med den franska klubben till sommaren 2023, vore en bra förstärkning för United, då övergångssumman troligen inte skulle landa på mer än 25 miljoner pund, drygt 319 miljoner kronor. Lyon lär behöva sälja i sommar eller nästa vinter för att få in pengar – om anfallaren inte förlänger sitt kontrakt med klubben.  

Annons

Dembele har vidare levererat hyfsat den här säsongen med nio mål och två assist på 19 framträdanden i Ligue 1. Han kom till Lyon från Celtic under 2018 och var under förra vårsäsongen utlånad till Atlético Madrid, men lyckades inte riktigt i Spanien. 

Publicerad 2022-03-10 07:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto