Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

L’Equipe: United har tagit kontakt med Mukiele

Sillybloggen

Erik ten Hag har tagit över Manchester United och är på jakt efter nyförvärv som kan stärka truppen till nästa säsong. Nu kommer uppgifter som gör gällande att nederländaren har identifierat en ny högerback.

Det är franska L’Equipe som rapporterar att Manchester United har tagit kontakt med Nordi Mukiele, 24, för att diskutera en potentiell övergång i sommar. Enligt uppgifterna hoppas RB Leipzig kunna förlänga med högerbacken, men det verkar spelaren själv vara mindre intresserad av.

L’Equipe hävdar vidare att Mukiele, som har kontrakt till 2023, är värderad mellan 10 och 15 miljoner euro (motsvarande cirka 105-160 miljoner kronor). Även Atlético Madrid ska ha visat intresse för 24-åringen.

Totalt har Nordi Mukiele gjort tio mål samt elva assist på 146 matcher i RB Leipzig-tröjan sedan han värvades från Montpellier 2018.

ANNONS
Publicerad 2022-05-26 23:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto