Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sju spelare kan lämna Chelsea i sommar

Sillybloggen

Chelsea har nya ägare i form att en konsortium lett av Todd Boehly. Det innebär att klubben återigen kan agera på transfermarknaden och mycket tyder på att det kan hända en hel del i sommar.

Antonio Rüdiger, vars kontrakt går ut i sommar, har skrivit på för Real Madrid och hans försvarskollega Andreas Christensen ska enligt uppgifter vara nära att gå till Barcelona. Men duon är inte de enda som ser ut att lämna i sommar.

Enligt Mirror kan det bli så många som sju spelare till som lämnar. Det gäller Kepa Arrizabalaga, Marcos Alonso, Cesar Azpilicueta, Jorginho, Ross Barkley, Romelu Lukaku och Timo Werner. Att Arrizabalaga lär lämna har tidigare bekräftats av Thomas Tuchel, medan Jorginho sägs vilja återvända hem till Italien. Lukaku har kopplats samman med en återkomst till Inter, medan Werner uppges vilja lämna klubben då han inte lyckats göra det avtryck han hoppats.

Annons

Om samtliga skulle komma att lämna Chelsea kan det ge klubben en utökad budget på drygt två miljarder kronor i sommarens fönster.

Publicerad 2022-06-06 09:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto