Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gazzettan: Ekdal skriver på för Spezia

Sillybloggen

Albin Ekdal, 32, är klubblös efter att hans kontrakt med Sampdoria löpt ut sista juni. Mittfältaren har tidigare kopplas ihop med både Djurgårdens IF samt FC Köpenhamn, och nyligen ska även Serie A-klubben Spezia ha gett sig in i jakten.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att den svenske landslagskuggen har gjort sitt val.

Det är La Gazzetta dello Sport som slår fast att Ekdal kommer skriva på ett tvåårskontrakt med Spezia senast på tisdag. Samtidigt hävdar La Nazione att lönen väntas landa på 800 000 euro (motsvarande cirka 8,5 miljoner svenska kronor), vilket är något lägre än i Sampdoria där 32-åringen hade 1,1 miljoner euro (knappt tolv miljoner kronor) om året, skriver SampNews24.

Il Secolo XIX har tidigare påpekat att en fortsättning i Sampdoria är Ekdals förstaval, men ett kontraktsförslag har dröjt. Skulle övergången till Spezia i stället gå i lås blir han lagkamrat med U21-landslagsbacken Emil Holm.

ANNONS

Totalt noterades Albin Ekdal för tre mål samt fem assist på 126 matcher i Sampdoria-tröjan. Han anslöt till klubben sommaren 2018 från Hamburg.

Publicerad 2022-07-11 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto